Solen skiner i Sun Odyssey 45 DS

Sun Odyssey 45
Sun Odyssey 45

Sun Odyssey 45Favorit i repris, hamnen.se har redan presenterat nya Sun Odessey 45 DS. Men eftersom den säkert kommer att väcka stor uppmärksamhet på Scandinavian Boat Show i Älvsjö den 7–11 november 2007 tar vi en titt igen. Inredningen är något extra.

Sun Odyssey 45 DS, där DS står för ”deck saloon” har Sverigepremiär på båtmässan Scandinavian Boat Show i Älvsjö den 7–11 november 2007.

Den är exteriört den senaste som lanseras i DS-serien från franska Jeanneau-varvet, det vill säga durk och överbyggnad är något förhöjda för att ge plats för fler och större rutor. Det ger ett större ljusinsläpp och ökar känslan av volym.

 

Interiört överraskar Sun Odyssey 45 DS, med en ny inredningsstil jämfört med existerande systermodeller.

Man kan se släktskapen med övriga Jeanneau-båtar, men denna båt ger ett modernare och lite lyxigare intryck, smakfullt och stilrent.

Tanken är att Sun Odessey 45 DS ska bli en ny trend- och stilbildare för kommande modeller med sin nya interiör.

Den känns både rymlig och ljus men samtidigt ombonad. Både salongen och förpiken har gott om förvaringsutrymmen, det finns en separat dusch, två eller tre hytter att välja på planlösningen.

DS-konceptet ger ett luftigt och ljust intryck med detaljer som vackert läderklädda grabbräcken, större sittbrunn och samtidigt systermodellen Sun Odyssey 45:ans goda seglingsegenskaper.