Seglarkläder i begränsad upplaga

Seglarkläder i begränsad upplaga
Seglarkläder i begränsad upplaga

Seglarkläder i begränsad upplaga Billiga är de inte, Sail Racings nya kollektion. Men ska man vara cool på bryggan och i segelbåten i sommar kan Sail Racings Limited Edition vara en imagehöjare.
Detta oberoende om man kan lägga en pålstek eller inte.

 

Sail Racing lanserar nu Limited Edition, ett antal seglarkläder i begränsad upplaga.

Kläderna i Limited Edition är tillverkade i lätta och smidiga material med funktionella egenskaper som vattentäthet, vindtäthet och andningsförmåga.

Varje enskilt plagg finns tillverkad endast i vitt i en upplaga om 100 st och säljs på den svenska marknaden hos 15 utvalda återförsäljare.

LTD GTX JACKET


Tillverkad i Gore-Tex® Paclite Stretch, en mycket lätt och smidig kvalitet. Vind och vattentät med hög andningsförmåga, vattenavvisande dragkedjor samt förstärkningar på utsatta delar.

Mjukare gummering runt kragen för bättre vattenavvisning samt tunn fleece på insida krage för bra komfort.

Rek utpris: 3995.-

LTD GTX PANTS

Gore-Tex® Paclite Stretch för bästa funktion, smidighet och komfort. Vattenavvisande dragkedja i front, försärkningar på utsatta delar samt högre baktill för skydd mot vind och vatten.

Rek utpris: 2995.-

LTD RUSHGARD


En teknisk t-shirt i polyamide/lycra helt utan sömmar, med UV-skydd samt teknisk dragkedja i front.

Rek utpris: 995.-

 

LTD N2S


Windstopper® N2S har mycket funktionella egenskaper som vindtäthet och hög andnings-förmåga. Förstärkningar på utsatta delar samt paneler i stretch för bättre smidighet.

Rek utpris: 1495.-

 LTD GTX SHORTS


Shorts i Gore-Tex® Paclite Stretch för vind och vattentäthet, andnings-förmåga och smidighet. Förstärkningar baktill på utsatta delar.

Rek utpris: 2495.-