Sea Ray SLX 400 – utvecklad på flera sätt

Sea Ray 400 är en imponerande uppvisning i snitsig planlösning och ett sinnrikt utnyttjande av ett begränsat utrymme. Se och lär!

Det har varit båtkonstruktörernas ständig kamp i alla tider – att försöka få ut det maximala av ett begränsat utrymme och få sina skapelser att kännas så rymliga som möjligt.

Och visst har det gjorts framsteg under under åren. Men i jämförelse med de lösningar som teamet bakom nya Sea Ray SLX 400 nu presenterar så är de inte mycket att tala om.

För vad sägs till exempel om fribord som kan fällas ut och bli till enorma badplattformar? Eller solbäddar som i en handvändning kan bli till en stor sittgrupp, eller två mindre diton? För att nämna en del…

Vidare har man lyckats få plats med ett jättelikt stuvutrymme för wakeboards samt vattenskidor, en wetbar och ett fullfjädrat pentry i sittbrunnen. Och allt detta utan att det känns det minsta trångt.

Och så ruffen –  som har en jättelik dubbelbädd och en sittgrupp i klass med densamma som finns i fören utomhus. Totalt finns det sittplatser ombord för upp till 22 personer.

Så fortsätter det med snitsiga detaljer och platsbesparande lösningar som får Sea Ray 400 att kännas avsevärt större än 12 meter.

Visas på båtmässan i Düsseldorf den 20–28 januari och kan beställas med inombordare eller trippla utombordare på 350 hk vardera

Se också utfällbara Galeonb 500 Fly.

Sea Ray 400

Längd: 12,04 m
Bredd: 3,70 m
Vikt: ca 8 165 kg
Bränsle: 946 liter
Vatten: 189 liter
Antal personer: 22
Mer info: https://global.searay.com