Sally Blue snart hemma i Umeå igen - efter 671 dygn

Sally Blue på väg hem
Sally Blue på väg hem

Sally Blue på väg hemDe ligger med sin Vega i Valdemarsvik och väntar på bättre väder. Danjel, Jonatan och Kajsa är på väg hem till Umeå som de lämnade för två år sedan. Seglingsäventyret jorden runt är snart slut. hamnen.se lyfter på seglarkepsen för ett levnadsglatt gäng. Bra gjort.

De har klarat av ett fantastiskt äventyr. De har säkert lärt sig ett och annat om livet på sin långa resa jorden runt. hamnen.se gratulerar, bockar och bugar – Danjel, Jonatan och Kajsa.

Hoppas ni har haft det bra och hoppas att ni kan inspirera fler till att göra samma sak.

 Läs mer om Vegan Sally Blue och besättningens otroliga resa här

 

Sally Blue i franska kanaler

Saxat från nyhetssidan:

Nä nu satan… 2007-07-06
Varför lätta saker ska bli så svåra undrar vi på sally blue förtvivlat. Int’ fan hade vi beställt nordlig kuling idag, igår, i förgår och imorgon. Nä, nu skiter vi i oxelösund och går in i Valdemarsvik eller något annat i väntan på bättre tider. Men frågan kvarstår: varför ska det jämt va så uselt väder där vi seglar?

Land i sikte!! 2007-07-04
Jag tror det är svea rike…

Saxat ur gästboken:

Pia O Albin 2007-07-08 10:49
Heja, heja! Vad bra ni är!! Hoppas ni får bra vindar och solsken sista biten hem, i Norrbotten (iallafall i Kiruna) skiner solen just nu!

Vavetman 2007-07-07 21:27
Fan!!!!!! Sjukt grymt gjort av er. Som sagt så har jag följt er hela vägen. Välkomna till vårt svenska land

Kusin Ida 2007-07-07 19:45
jaa, inte är det alla som har en världsomseglare som kusin, men det har jag iaf! har läst i nsd och här då och då. och såklart har farfar kommit med rapporter också! ha de bra sista biten hem 🙂

 

Sally Blue innan det närmare 700 dygn långa äventyret startade hemma i Sverige