Cool racer för småbarn

 

Video of my nephew testing out the mini Lewis lolJukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact – licensing(at)jukinmediadotcom

Publicerat av Mart Whyte den 6 december 2015

Vad gör man för att få sina barn att älska motorbåtar? Man bygger en riktig racer till dem. Såklart. Helst en med motorsågsmotor…

När jag var i tioårsåldern drömde jag om att köpa en Jerry eller en Tomcat. Två små båtar som kunde gå hiskeligt fort med väldigt små motorer.

Drömmen slutade med att jag hittade en rutten liten racer kallad ”Flugan” i en lada.  I takt med renoveringen avtog det tidigare så intensiva intresset. 

Den här lille pojken är lyckligare lottad.

Han kan inte vara mer än fyra år och har redan en riktig racer. När han fyller sex kanske han får testa den utanför poolen och kanske så får han också en propeller som gör den ivriga motorn lite mer rättvisa. Här finns helt klart utvecklingspotential.

Ryktet säger att motorn kommer från en motorsåg och de klarar normalt omkring 10 000 varv/min. Men det kan också vara så att motorn kommer från en radiostyrd bill eller liknande. Vad tror ni? Någon som byggt något liknande till sina barn?