Princess F45 – fyra nya friska grepp!

Trenden på båtmässan i Göteborg går åt luftigare, ljusare, och rymligare båtar men i fallet med nya Princess F45 stannar det inte där. Här är fyra nya grepp.

Trenden är tydlig – moderna båtar ska ha gott om ljusinsläpp och knepen för att tillvarata en begränsad yta blir allt mer sinnrika.

Princess F45 är inget undantag. Men förutom att den känns betydligt rymligare och ljusare än sina föregångare noteras ytterligare en rad friska grepp:

Bland annat har man placerat pentryt centralt i båten med fördelen att matlagningen blir en del av den sociala gemenskapen. Med den nya placeringen i gränslandet mellan salongen och sittbrunnen så har matoset också fri väg ut.

Man kan se ut åt alla håll – utan att resa sig upp.

Om det generösa pentryt ändå inte skulle räcka till så uppskattas en grill ute på badplattformen, också det en ny och annorlunda finess.

Tack vare att salongen är förhöjd så kan man se ut åt alla håll utan att ställa sig upp. Samtidigt har detta skapat bra takhöjd och mycket rymd i ägarkabinen som sträcker sig över hela båtens bredd.

 

Ljusare, rymligare, bättre utsikt och ännu bekvämare. Det är vad Princess strävat efter med sin nya modell.

Sist men inte minst gör en till synes blygsam finess som en solbädd med uppfällbart ryggstöd också fördäcket till en yta som faktiskt kan används till mer än bara en passage.

Princess F45 gör sig enligt uppgift bäst med 2 x Volvo Penta IPS 650 (2 x 480 hk) i motorrummet som ger en toppfart på drygt 30 knop.

Princess F45

Längd: 14,35 m
Bredd: 4,25 m
Djupgående: 1,09 m
Vikt: 16 800 kg
Bränsletank: 1 300 l
Sötvattentank: 487 liter
Motorer : 2 x Volvo Penta IPS 650 (2 x 480 hk)
Pris: Från 9 000 000 kr.
Mer info: www.princessyachts.com