Premiär för Sveriges första tv-kanal om båtar och båtliv

Claes Olivecrona och Gustav Morin satsar ännu mer på webb-tv och startar en ny kanal.
Claes Olivecrona och Gustav Morin satsar ännu mer på webb-tv och startar en ny kanal.

Claes Olivecrona och Gustav Morin satsar ännu mer på webb-tv och startar en ny kanal.

Hamnen.se startar en ny tv-kanal för båtar och båtliv. Premiär blir det på båtmässan Allt för sjön med en tv-studio på entrétorget tillsammans med Skärgårdsradion.
– Vi kommer att sända mycket live med intressanta gäster, nyheter från mässan och galna upptåg. Vi kommer också att livesända spännande föredrag, säger Claes Olivecrona.

Det senaste året har hamnen.se publicerat nästan 70 filmer – och nu utökas satsningen på webb-tv ännu mer.

– Vi drar igång en egen playkanal med återkommande program innehållande aktuella händelser från segling, motorbåtsport och vattensport. Det blir också allmänna reportage och tester av båtar, galna utmaningar och intervjuer med intressanta profiler, berättar Gustav Morin.

Hamnen.se kommer att sända live från en egen studio på båtmässan där programledarna Gustav Morin och Claes Olivecrona träffar gäster och
visar sina inslag. Efter sändningarna kommer programmen vara tillgängliga på playkanalen på Hamnen.se.

Att satsningen sker just nu är enligt Claes Olivecrona ingen tillfällighet:

– Det är nu som tillgången finns på bra bandbredd och alla kan se högkvalitativa tv-inslag på sina datorer, telefoner eller surfplattor. Dessutom har tekniken för att spela in och sända bilder utvecklats tillräckligt för att vi ska kunna sända live till relativt låg kostnad, säger han.

Besök hamnen.se på entrétorget på Allt för sjön på Stockholmsmässan i Älvsjö. I monterna kan man förutom att spana in tv-studion också kan anmäla sig till vårt nyhetsbrev med möjlighet vinna en gps.

Missa inte heller att fynda i hamnens stora auktion, som startar på fredag, där det bland annat säljs en ny Ryds F 528 och många fina båtprylar.