Premiär för bekväma Regina 40

Regina 40
Regina 40

Regina 40En modern cruiser som passar utmärkt för våra farvatten långt in på hösten. Regina 40 kommer att premiärvisas på Båtmässan i Göteborg, den 31 januari–8 februari 2009.

Regina 40 har en helt ny design konstruerad av Carl Beyer. Däcksalong med luftig rumskänsla och två stora dubbelkojer med separata toaletter ger ett avkopplande liv ombord.

Båten är tänkt för fyra-fem personer med max två gäster. Här finns bland annat stor kyl, stort pentry och gott om stuvmöjligheter. Regina 40 är en båt för våra farvatten och boende långt in på eftersäsongen fungerar fint.

Akterkabin och förpik är utrustade med ovanligt stora garderobsutrymmen.

Ett djupgående på endast 1,75 gör det möjligt att nå grunda naturhamnar och passager, och båten ger seglingsglädje i både lugna och mer krävande farvatten. Med den inre styrplatsen kan du göra förflyttningar per motor i dåligt väder utan att behöva regnställ.

Både det första och andra exemplaret av  Regina 40 kommer att utrustas med den nya Yanmar 230 V Genset. Generatorn är monterad på huvudmaskin och levererar 230 V till hela båten.

Generatorn som hittills bara kan beställas tillsammans Regina 40 kan driva utrustning som till exempel luftkonditionering eller mikrovågsugn. Naturligtvis drar ägaren även nytta av en effektiv 230 V laddning av batteribanken.

De tre första Regina 40 är i produktion och kommer att levereras i vår.