Pia L'Obry: "Såå snygg - Multi 23"

Multi 23
Multi 23

Multi 23

”När jag såg Multi23 på båtmässan i Paris föll alla bitarna på plats. Så snygg, så rätt och så otroligt prisvärd!” Pia visade upp sin snygging på båtmässan Allt för Sjön och nu har hon snart ett harem här hemma. 
Text och foto: Pia L’Obry

”Efter att seglat och sålt Hobie Tiger i 10 år, och efter två barn som omgivningen påstår att jag inte får ta med ut på en Hobie och som håller mig hemma från nya havskappseglingsäventyr, så behövde jag en nytändning – och där låg hon.

Som den 60-fotare jag alltid drömt om, men i mer behändigt format. Med detaljer som fick mig att le och möjligheter som gjorde mig varm i kroppen.

Nu kan jag ta med barnen ut och känna mig trygg, vi kan packa lite mys och campa i yttersta skärgården och allt utan att ge avkall på seglingsupplevelse och fart. Och samtidigt har jag en racingmaskin som även är utformad för single-handed-racing!!

Vi fick agenturen där under mässans första timmar. Den passar så väl in i vårt övriga sortiment och intresset jag fått hittills bekräftar min magkänsla. Intresset är enormt för att bygga en klass av en liten juvel som denna.

En efterfrågad storlek mellan Tiger och de beboliga trimaranerna. Och till ett pris som gör att man nästan skulle kunna skaffa flera stycken!”

Första containern är redan fylld och anländer i Stockholm i slutet av maj. Andra containern håller på att fyllas och beräknas hit i mitten på juni.