Lyxig luftmadrass på fem sek!

Tack vare en lika enkel som smart lösning ”blåser” man upp denna till synes supersköna fåtölj på ett par sekunder. Se video! 

Det märkligaste med den här produkten är att det dröjt tills nu innan den blivit uppfunnen! För enklare procedur får man ju leta efter. Och den har ju funnits framför våra ögon hela tiden i form av till exempel vattentäta väskor.

För att fylla LayBagen med luft räcker det enligt instruktionsvideon ovan  med två snabba drag genom luften. Sen är det bara att stänga öppningen och rulla ihop till önskad hårdhet och storlek.

Materialet är både lätt och tåligt och ska hålla för att gnuggas mot såväl cement och sand som klipphällar.

Om LayBag är lika lätt och smidig som producenten påstår så passar den ju ypperligt för oss båtmänniskor som ibland gillar att kliva iland och där sitta bekvämt oavsett underlag.

Testpiloter hävdar att LayBagen kvalitetsmässigt klarar vikten av fem personer men att det är något svårt att få rum med alla rumpor. Rekommendationen är två till tre  personer.

Eftersom den rymmer 700 liter luft är flytkraften rejäl men tillverkaren framhäver ändå att LayBag inte är att betrakta som en vattenleksak eller ett flytelement.

Ihoprullad LayBags mått 17 x 37 cm och uppblåst 210 x 100 cm. Vikten är 1,2 kg.

Priset är 79 dollar.

Se mer på laybag.com.