Lyckad båtmässa för hamnen.se

Mässbesökare hos hamnen.se
Mässbesökare hos hamnen.se

Mässbesökare hos hamnen.se

Albin Jalevik, 8 år, ser glad ut på bilden men var en av få som härsknade rejält. Sailonline.org blev en stor besökar-magnet i vår monter. I montern demonstrerades spelet Eurocard Gotland Runt Online, som har haft tre dataseglingar runt Gotland sedan i onsdags. I den första klantade Albins pappa till det så att Albin missade sin andra plats.

Annars var stämningen på topp i monter AG:10. Webb-teven gick varm och ljudljingeln till hamnen.tv hördes för montergrannarna kanske lite väl ofta och väl högt.

Men helt klart verkade många besökare nöjda med vad hamnen.se hade att erbjuda.

hamnen.se kommer tillbaka, om möjligt ännu coolare, gladare och kunnigare.

”Albin” ,Albin Jaldevik 8 år, är helt fast i On-line spelet. Han är fortfarande arg på mig då jag inte kunde hjälpa honom tillräckligt bra under torsdagen då han själv var i skolan under några timmar 🙂 Pappa Patrik Jaldevik

I seglingen Eurocard Gotland Runt On Line, som är en virtuell kappsegling runt Gotland, korades pristagarna.

Trea blev Alberto Brunelli som under seglingen satt framför sin dator i Italien och styrde båten Arione. Hans kompis hade ställt in sig på starten en timma före starten enligt instruktioner.

Tyvärr var belastningen på spelets server för hög så en skå kallad serverkrach inträffade. Helt ovetande om detta hade Alberot Burnellis kompis hemma i Italien lämnat datorn och gått ut.

På spelets chat gick det att läsa några rader på italienska. Efter översättning visade det sig att han var besviken för att ha missat starten. Anledningen – han hade varit ute och plockat oliver timmen före start!

Tvåan Gustav Fröberg, som seglade båten My X, fick ta emot en exklusiv bok om svenska båtar.

Vann gjorde Martin Strömberg från Göteborg med båten Mast. Han deltog bland annat på America´s Cupbåten Oracle och ledde nu i stort sett från start till mål där segermarginalen var under en minut!

Prisutdelaren Claes Olivercrona kunde också berätta att under en stor del av tävlingen låg Albin, 8 år, tvåa. Han blev dock tvungen att gå till skolan på morgonen och tappade då sin andraplats.

Albins pappa lovade att uföra de kommnadon som sonen hade bett honom göra när han var i skolan. Men även där tryckte vardagen på. Pappan var tvungen att gå till ett möte och så var den placeringen borta,

Tur för Martin och Gustav kan det tyckas!

I den hamnen-blåa montern var det fullt drag i stort sett alla timmar under mässans öppettider. Vi tackar våra montergrannar för tålamod när ljudvolymen blev lite väl hög.

Men å andra sidan är det mässa så är det.

Vi ses igen, om inte annat på hamnen.se.

Glöm inte att registrera dig som medlem på hamnen.se.

Det kommer mera!!!