Köp en Bavaria och få en BMW 520d på köpet

Köp en Bavaria 43 så får du en BMW 520d på köpet.
Köp en Bavaria 43 så får du en BMW 520d på köpet.

Köp en Bavaria 43 så får du en BMW 520d på köpet.För att överleva vintern erbjuder vissa båtförsäljare fina rabatter på hösten. Bavaria har tagit detta till en ny nivå – slår man till på nya Bavaria 43 under september får man en BMW 520d – värde 400 000 kr – på köpet.

Reklam eller inte men nya och roliga erbjudanden förtjänar lite uppmärksamhet. Under mässan Öppna varv på Orust startade Bavaria Sverige sitt erbjudande – ”köp en båt, få en bil”.

Båten är Bavarias senaste lyxmodell på 43 fot som kan fås som Coupe eller som stor DC. Den yttre designen är skapad av BMWs designkontor och nu verkar Bavaria vilja tydliggöra kopplingen mellan bil och båtmärket. Bavaria är ju i båtbranschen välkända för sina låga priser medan BMW uppfattas motsatt. 

En ok utrustad Bavaria Sport 43 HT kostar ca 3,5 miljoner kr, vilket må vara lågt i förhållande till flera konkurrenter men ändå en rejäl summa. Kan en bil på köpet hjälpa?

– Vi tycker att detaljer, inredning och design verkligen tagit stora kliv framåt med den här modellen. Den hade faktiskt världspremiär nu på Orustmässan. Jag vet inte om det beror på bilerbjudandet, nyhetens behag eller att folk bara gillar båten men faktum är att den fick störst intresse av våra båtar på mässan och att vi sålde två st och har två till på gång, säger Marcus Lindqvist på Bavaria Sverige. 

SP43_HT_IMG_1748_DMT_ret

Bavaria_yacht_43HT_sport_boat

P90066014