Karlshamn Boat Show – siktar på ännu ett rekordår

Mitt i den vackra Väggahamnen i Karlshamn arrangeras Karlshamn Boat Show som i år väntas locka tusentals besökare helgen den 16–18 augusti.

Carlshamn-Boat-Show-palm
Karlshamn Boat Show har skapat rykte om sig att vara en mycket trivsam tillställning i södra Sverige.

Båtmässan, som hålls 16–18 augusti, förväntas attrahera tusentals besökare som vill upptäcka det senaste inom båtvärlden. Men det är inte bara båtar som står i centrum i år. Båtmässan har ett rikt utbud av upplevelser för hela familjen. Med allt från att åka fort på sjön till att foila på vattnet.

Belägen i den vackra Väggahamnen i Karlshamn erbjuder mässan en trivsam miljö för både utställare och besökare. Här får man uppleva det mesta arv det bästa av båtmärken som Sverige har att erbjuda.

Inte bara båtar

Det är inte bara båtar som står i centrum. Båtmässan har ett rikt utbud av upplevelser för hela familjen. Med allt från att åka fort på vattnet till att foila. Längs med den idylliska hamnen finns charmiga restauranger, foodtrucks i den maritima miljön.

Carlshamn-Boat-Show-brygga
Karlshamn Boat Show arrangeras den 16–18 augusti 2024.

– Vi är glada över att se det växande intresset för vår flytande båtmässa, säger Pähr Svensson som är en av arrangörerna av mässan.

”Härlig upplevelse”

– Varje år lockar vi besökare från hela södra Sverige och Danmark, och vi ser fram emot att välkomna ännu fler båtälskare i år. Vi strävar efter att erbjuda en härlig upplevelse för hela familjen och att fortsätta vara en mötesplats för båtentusiaster.

Mässans hemsida här.