Husbåten Pax – från liten skorv till fullfjädrat boende

En illa eftersatt husbåt som inhandlades för 6 000 dollar och som förvandlades till något alldeles extra. Välkommen ombord på en rundtur.

Husbat_liten_lyxig
En illa eftersatt husbåt inhandlades för 6 000 dollar och förvandlades till något som får omgivningen att studsa. Välkommen ombord på husbåten Pax.

Nog har viss möda har lagts på utsidan. Absolut. Men det här när man kliver ombord som man börjar kippa efter andan. Ta bara sättet de har förvaltat sin begränsade yta på. Eller hur de har öppnat upp båten mellan våningsplanen för att skapa volym.

Fler spektakulära boenden till havs:
Erika sålde allt och flyttade ombord på en Princess 65
BeTriton – elcykel, båt och semesterboende i ett
Anna flyttar ombord på heltid
Husbåt – kompakt boende med geniala lösningar

Till detta kommer snickerier och en ambitionsnivå som är svår att ta in. Att paret Jason and Cayley sedan har ansträngt för att använda återvunnet material i största möjliga mån gör inte saken mindre imponerande.

Boende utan prut!

Att de sedan är båtbyggare respektive snickare till yrket och att renoveringen kostade må vara. Konststycket att förvandla denna lilla båt till ett fullfjädrat boende utan prut när likväl imponerande. Ett boende som när de vill kan stäva ut för att upptäcka nya platser.

Följ med när Exploring Alternatives bjuds ombord på en rundvandring.