Harmoniskt båtliv på den engelska landsbygden

På The Llangollen Canal mellan England and Wales bjuds ett annorlunda båtliv med slussar, tunnlar, pubar, slott och gödselstank som omväxling. Häng med!

Narrowboat_engelsk_kanal
På The Llanagollen Canal mellan England and Wales bjuds ett annorlunda båtliv med slussar, tunnlar, pubar, slott och gödselstank som omväxling till det vi är vana vid till sjöss.

Hör du till dem som ofta kör igenom tunnlar, över akvedukter, förbi pubar och slott med din båt? Bara för att i nästa stund blicka ut över åkrar, ängar och betande kor från din plats i sittbrunnen?

Ett sunt semestertempo

Om inte så kan en semester På The Llangollen Canal vara en berikande upplevelse. En 7,4 landmil lång kanal på den engelska landsbygden med 21 slussar där så kallade narrowboats trängs utan att för den skull stressa.

Ett annorlunda båtliv med tunnlar, akvedukter, pubar, slott, åkrar och ängar som naturliga inslag i tillvaron.

Tvärt om präglas hela tillvaron av ett lugn där den mest stressade av själar snart nog anpassat sig till ett sunt semestertempo. Varför inte förtöja och glida in på en genuin engelsk pub längs vägen. Eller klappa ett får? Eller en ko? Eller bara slå dig i slang med lokalbefolkningen?

Idel nya upplevelser

Oavsett vad så bjuds här ett båtliv som skiljer sig från det vi är vana vid när det gäller nära nog allt.

Häng med när Youtube-kanalen Gone with the Wynns kastar loss.