Gratis förmån till alla som följer Hamnen!

Det här kan vara det enklaste sättet att hitta kul aktiviter och ett trevligt boende i värmen – när båtvädret i Sverige inte levererar på topp. Nyttja Hamnens kod och bli medlem gratis.

Båtliv, surfing och cykling i lagom värme. Nu ger vi alla som följer Hamnen gratis medlemskap i Ambera – som erbjuder en aktiv och social livsstil på sydliga breddgrader.

Många av er drömmer säkert om att förlänga sommaren och åka till varmare trakter när båtsäsongen hemma i Sverige inte bjuder på vädret man önskar. Nu är tröskeln att nå dit lägre än någonsin.

Vi vill att våra läsare ska få riktigt bra och relevanta förmåner. Nu får du möjlighet att bli en del av en livsstil och en boendeform som passar som hand i handske för oss som älskar hav och båtliv. Läs mer nedan om vad detta innebär och vilka fördelar Ambera erbjuder dig.

Europas härligaste boendeform för aktiva vuxna

Ambera är en ny norsk fastighetsaktör som ska utveckla bostäder med gemenskap. De tar nu lärdom av framgångarna från USA, och kommer att skapa Europas första boende för aktiva vuxna.

 

Ett spännande liv i värmen med roliga och sociala aktiviteter på schemat – om man vill.

Då vi på Hamnen har ingått ett samarbete med Ambera erbjuder de nu alla våra följare möjlighet att vara med från början. I Amberas bostadsprojekt har vi möjlighet att bedriva och främja båtlivet året om, och om man vill, också delta i ett varierat och spännande utbud av aktiviteter och evenemang.

Du får nu ett gratis medlemskap i Ambera

För att utan kostnad få tillgång till alla Amberas aktiviteter i Europa, och bli informerad om framtida bostadsprojekt, behöver du ha ett medlemskap. Alla medlemmar i Skippo Plus får ett helt gratis medlemskap i Ambera (värde 1 000 kr) genom att använda bokningskoden: HAMNEN

Bli medlem i Ambera gratis via den här länken!