Gilla oss på Facebook – vinn biljetter till Båtmässan, kikare eller klocka!

Gilla hamnen.se till 1000 på Facebook
Gilla oss till 1000 på Facebook

Gilla hamnen.se till 1000 på FacebookHamnen.se fortsätter kampanjen ”Gilla oss till 1 000”. Nu lottar vi ut 40 entrébiljetter till båtmässan Allt för sjön 2012, som pågår den 2–11 mars på Stockholmsmässan i Älvsjö, samt fina klockor och en vattentät kikare!;

På onsdag, torsdag och fredag, samt onsdag nästa vecka, drar vi fem vinnare ur hamnen.ses gillare (både gamla och nya) på Facebook som vinner två biljetter var.

Obs! För att vara med i utlottningarna måste du gilla hamnen.se på Facebook, inte enskilda artiklar. Vi är också tacksamma om du delar denna artikeln till dina vänner och ger dem chansen att vinna!

Utöver mässbiljetterna lottar vi dessutom ut två snygga och tåliga klockor (Rivö, värde ca 1 000 kronor) när vi nått 750 respektive 850 gillare.

När målet på 1 000 gillare är uppnått blir det grande finale med utlottning av en vattentät flytande kikare från Nexus (Eterna Marine II, värde ca 2 000 kronor).

Namnen på vinnarna publiceras på vår Facebook-vägg. Mässbiljetterna hämtas ut i mässans reception mot uppvisande av legitimation.

På vår Facebook-sida följer du hamnen.se-redaktionens senast publicerade artiklar och filmer.