Garmin GPSMAP 620 för både sjö och land

Garmin GPSMAP 620 för sjö och land
Garmin GPSMAP 620 för sjö och land

Garmin GPSMAP 620 för sjö och landGarmins portabla sjökortsplotter har pekskärm och kan kompletteras med vägkartor så att den även fungerar i bilen. Snart finns den i handeln.

Garmin GPSMAP 620 är en smidig, kraftfull och portabel sjökortsplotter utrustad med många av de funktioner som finns i Garmins prisbelönta 5000-serie. Displayen har en 5,2″ stor ljusstark WVGA skärm.

 
Eftersom det bara finns en knapp, av/på, blir inramningen av displayen mycket tunn och själva skärmen stor i förhållande till ytterformatet.

All menyhantering sker på den tryckkänsliga pekskärmen, menyerna är intuitiva och lättbegripliga.

GPSMAP 620 har en högkänslig GPS-mottagare, den stödjer NMEA 0183, är vattentät enligt IPX7 och förprogrammerad med en världsomspännande grundkarta.

Komplettera med Garmins sjökort BlueChart g2 Vision och du får funktioner som högupplösta satellitbilder, flygfoton samt 3D perspektiv, både över och under ytan. Flygfoton skapar verkliga och detaljerade bilder över hamnar, marinor och landmärken. Du får även information om tidvatten, hamninformation och detaljerad vägkartografi i kustnära områden.

Auto Guidance funktion ger automatisk guidning till vald destination.

Eftersom GPSMAP 620 är portabel och kan kompletteras med City Navigator NT vägkartor fungerar den alldeles utmärkt även i bilen med samma finesser som Garmins nüvi bilnavigatorer. GPSMAP 620 kan monteras fast och nyttja båtens strömkälla, eller användas löst. Det inbyggda lithium-jon batteriet har en drifttid på upp till 9 timmar.