Förvandla skotern till RIB!

När man vill slippa de värsta översköljningarna  eller bara kunna lasta lite mer, kan en gummikrage runt vattenskotern vara lösningen.

Den prispressade och storsäljande vattenskotern Sea-Doo Spark har fått ett frestande tillbehör i form av uppblåsbar krage som förvandlar skotern till en RIB på ett ögonblick.

– Den väger bara 35 kilo och att applicera kragen tar inte mer än 15 sekunder. Men för att vara på den säkra sidan så säger vi väl 20 sekunder, säger en källa som har testat den.

Poängen med kragen är att den gör den ganska ranka och blöta vattenleksaken till en stabil transportbåt i ett trollslag. Det går alltså att ta sig till skärgårdskrogen på ett värdigt sätt och utan att komma fram dyblöt.

Snart fler varianter
Till en början finns tillbehöret som sagt bara för vattenskotermodellen Sea-Doo Spark. Men eftersom intresset är stort så är man i full färd med att ta fram kragar även till andra modeller.

Finns i två varianter. Dels den mycket stryktåliga Wave Boat 353 RIB i hypalon för 59 990 kr och den litet billigare och klenare Wave Boat 353 RIB i PVC för 42 990 kr.

Mer info här.

Se också:
Sealver – familjefraktare och fartmonster i ett!

Visas på Allt för sjön, 5-13 mars 2016