Flaskpost nr 9 från Atlanten

Ja , onsdagen den 5 december var dagen då allt gick så fort. Alla levde efter ordspråket: ”Do what you want. Like what you do”. Och ja, alla gjorde som de ville varvid inte mycket hände.

Victoria af Pteå 2007-12-05

Ja , onsdagen den 5 december var dagen då allt gick så fort. Alla levde efter ordspråket: ”Do what you want. Like what you do”. Och ja, alla gjorde som de ville varvid inte mycket hände.

Staffe och Stina har haft storslagna kamper i Singstar (Kareoke på Playsation) där Stina som vanligt förnedrade Staffe. Staffe som alltid drömt om att vara rockstar ger dock inte upp. Däremot hördes det en tendens till gnäll från Staffe när det gäller val av låtar. Stina kör gärna slager och Staffe vill inget annat än skrika till en 80 tals hårdrocks klassiker, vilket självklart konsekvent röstats ned av Stina.

Norda som redan kommit in i Karibien lunken har hela dagen suttit vid badstegen med fötterna i vattnet och planerat kvällens grill afton. Hur länge kan man planera grillning? Ja, på atlanten ca 10 timmar i sträck ! Det bör dock noteras att det blev riktigt riktigt bra men det är tur att han inte bedriver restaurant verksamhet.

Maggan, Mange och Jimpa har även de tagit det lungt idag. De har dock på ett mycket ansvarsfullt sätt stöttat och styrt upp de andra snedseglarna som bara lekt sig genom dagen. Framförallt är alla glada för Maggans stöttning av Norda. Utan Maggans påminnelse till Norda att det snart är mörkt och att vi alla var hungriga skulle Norda fortfarande suttit vid badstegen och planerat.

Nu ska vi ta det lungt och titta på sjärnorna!

På återhörandes

Victoria af Piteå

Position 12:00 UTC 5/12 2007:
18, 36 N
40,54 W

Wind: 15 Knots
Speed: 5,5 Knots
Vågor: Har inte varit lungnare sedan vi startade..

Topfart senaste 12 timmarna: ca 8 knop

3/12 mat:

Frukost: Yogurt med mussli
Lunch: Magans Coscos salad med tonfisk och julmust
Middag: Taco dinner ! Med extra extra allt ! Kvällen till ära hade vi kallt rosevin ! 🙂
Nattmat: Blåbärs soppa och mackor