Drömjobb för båtintresserad och rapp webbskribent

Jobba pa Hamnen.se
Båtmagasinet Hamnen.se söker medarbetare.

Sveriges största båtmagasin på webben ska förstärka laget med en skribent som kan producera båtunderhållning utöver det vanliga.

Söker du efter en spännande journalistisk utmaning där du får möjlighet att skriva om det du brinner för? Vi söker dig som både kan skriva rappa artiklar, jobba aktivt med våra sociala plattformar och vara delaktig i våra videoproduktioner – både ute på hav, i skärgårdar och i vår studio.

I rollen som innehållsskapare kommer du att producera engagerande innehåll för vår webbplats och sociala medier, samt att utforska det senaste inom båtbranschen. Du kommer också att arbeta med att optimera vår sökbarhet och nå alla målgrupper inom ämnet båt.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av att skriva rappt, engagerande och seo-anpassat samt publicera på webben.
  • Har kunskap om och passion för båtar och båtliv.
  • Är självständig, tar initiativ och proaktivt kommer med förslag på förbättringsområden.

 

Innehållet på Hamnen är brett, vi skriver om alltifrån vackra träbåtar och spännande färdmål till det senaste inom eldrift och bärplansteknik. Samt det mesta däremellan. Jobbet handlar mycket om att nosa upp nyheter och vara först på bollen samt hitta de mest intressanta vinklarna.

Erfarenhet av båtar av alla slag är såklart ett plus men det är viktigare att du är en rapp skribent som har kunskap inom webbhantering, sociala medier och är öppen för att bidra i alla ändar under videoproduktion.

Alltid på tå

Det är sällan särskilt viktigt att arbetsuppgifterna utförs på en viss plats – viktigare är att man är tillgänglig och har koll på nyhetsflödet.

När vi inte är ute på havet eller i skärgården samlas vi ofta på vårt trevliga kontor vid vattnet på Lidingö, sju minuter med cykel från Ropstens tunnelbanestation. Här har vi också vår studio.

Om du tror att det här jobbet är något för dig – skicka ansökan till claes.olivecrona@hamnen.se.

Följ oss på Facebook och instagram.

Många har läst

Populära båttester

  • Upptäck Vänerns båtpärlor med Skippo

    Färdmål

Skippo tipsar

Topplistor

  • Gör det själv – sommarsäsongen är runt hörnet

    Till Kunskap

Preppa för sjösättning

Hållbarhet & miljö