Camping och trimaransegling på Finlands vackra sjöar

Minns ni honom – vår äventyrlige finne som kombinerar vintersegling och skidåkning på heltid norr om polcirkeln? Här är han hemma på sommarsemester och firar med – mer segling.

Juho–Youtube-kanalen-Alluring-Arctic-Sailing-trimaran-Finska-sjöar
Vår äventyrlige finne som i vanliga fall kombinerar vintersegling och skidåkning på heltid är han hemma på sommarsemester och firar med – mer segling.

Vad göra på sommarsemestern om man seglar, åker skidor och driver en Youtube-kanalen Alluring Arctic Sailing om nyss nämnda aktiviteter på heltid? Vettigt eller ej – men för Juho verkar ännu mer segling vara svaret.

Fler av Juhos äventyrliga seglatser:
Drömbåtlivet – segling och skidåkning på heltid
Riskfylld men storslagen segling i Alaska
Heta tips – så håller du varmt ombord!

Här ger han sig ut med tält, ombyte, kompis och bara det nödvändigaste i liten trimaran i ett svindlande vackert landskap på, åtminstone ett par av, Finlands 187 000 sjöar. En resa som föga överraskande mynnar ut i ännu en välproducerad video.

Juho är hemma i Finland och kan välja mellan över 187 000 sjöar i ”De tusen sjöarnas land”. 

Den som förstår förstår

Vi som förstår storheten med stora äventyr i små båtar förstår. Vi kan bara luta oss tillbaks och njuta av denna seglats innehållande stiltje, friska vindar, camping, matlagning ute i det fria och njutningen av att komma i mål.

Övriga missar något.

Se videon!