Bavaria visar 33 Sport på Öppna Varv

Tyska Bavaria visar upp nya modellen 33 Sport.
Tyska Bavaria visar upp nya modellen 33 Sport.

Tyska Bavaria visar upp nya modellen 33 Sport.

Tyska Bavaria har med sina konkurrenskraftiga priser gjort att många nya båtintresserade har möjlighet att förverkliga sin dröm om egen båt. På Öppna Varv på Orust den 24–25 augusti visar Bavaria en ny motorbåt: 33 Sport.

Bavaria Yachts med motorbåtsdelen Bavaria Sport är en jätte i båtindustrin. Det tyska varvet tillverkar cirka 700 motorbåtar och 3000 segelbåtar om året. En utvecklad produktionsteknik i kombination med tysk noggrannhet gör att Bavaria kan erbjuda båtar till konkurrenskraftiga priser.

Nya Bavaria 33 Sport.

Bavaria Sport 33 är uppföljaren av den tidigare så populära 32-fotaren. Den kommer både med en öppen targaversion och en hartop-variant. Skrovet är 2 dm längre och 2,5 dm bredare än sin föregångare vilket tillsammans med en ny inredning ger betydligt större utrymmen. Här finns även en akterdel, med sittsoffa, skåp och garderober. Två separata fullängdskojer går att konvertera till dubbelkoj.

I förpikens ”Owners Cabin” finns en generös dubbelkoj som ger en känsla av lyx.

Sittbrunnen är stor med plats för sex personer runt bordet. Genom en utvecklad lösning erbjuds en solbädd och större stuvutrymmen än tidigare modeller.

Hardtop-varianten finns med elmanöverat soltak.

Två Volvo D3 på 190 hk lär bli det mest populära motorvalet.

Aktersoffan på nya Bavaria 33 Sport.

Duschutrymmet på Bavaria 33 Sport.

Inredning på Bavaria 33 Sport.

Bavaria 33 Sport från sidan.

Bavaria Sport 33 och Sport 37 visas på öppna Varv, Orust, 24-26 augusti

Bavaria Sport byggs i modellerna: 27 Sport, 30 Sport, 33 Sport och 33 Sport HT, 37 Sport och 37 Sport HT samt 42 Sport och 42 Sport HT.