Båtracing: Bimba nervös inför sitt livs längsta race – Rouen 24h

Bimba_nya_F2-bat_puff

Bimba_nya_F2-bat_puff
Bimbas nya båt snart snygg och startklar.

I år tar jag ett stort steg framåt och kommer att delta i händelser som jag tidigare har drömt om att en dag få att delta i. ROUEN 24 timmars race, och naturligtvis steget upp till F2, med VM racet i Stockholm som kommer att vara ett mycket speciellt event för mig. Och nu är båten snart färdig för race!

Det är nära nu! Båten har fått en ny fin silvrig färg och ska i veckan bli dekalerad av www.intergraphix.se. Planerad testkörning blir 19 maj i Nora.

Det är inte bara min nya båt som snart skall köras.

Om 17 dagar är det nämligen dags för Rouen 24 Hour Race. Det börjar kännas lite nervöst, då jag för var dag som kommer inser vilken otrolig utmaning detta kommer att bli. Jag är tacksam för att jag satsat så hårt på min fysiska träning inför detta och jag ser oerhört mycket fram emot att få resa ner till Rouen och Frankrike. Förutom att få delta i detta enorma event så kommer det att bli riktigt kul att äntligen få träffa mitt team.

Självklart kommer att jag ständigt att uppdatera min blogg här på Hamnen.se men jag vill också med detta inlägg välkomna alla att besöka min egen nya websida www.bimbaracing.com för att få ännu fler nyheter och uppdateringar kring min racing.

Ni kan också följa mig på www.facebook.com/bimbasjoholm

Jag vill tacka alla mina vänner, supporters, samarbetspartners och sponsorer som gör mina drömmar till verklighet!

Bimba_nya_F2-bat
Nu är båten inne för lackning! Visst blir den fin!