Arronet 23c

Arronet23c1

Arronet23c1En av Arronets senaste båtar är Arronet 23C, en bekväm hyttbåt för användning året runt. Det finns sittplats för sex personer inne i hytten samt fyra utvändigt. Åk ut när isen lagt sig utan att oroa dig för skador!

 De är byggda för säkerhet och för att klara tuff behandling. Stabiliteten både vid stillaliggande och under gång är något utöver det vanliga. Båtarna är försedda med luftkuddar och flyter därför stabilt även om skrovet skulle vattenfyllas. Arronetbåtarna är helsvetsade med förstärkta skrov i stark, saltvattenbeständig marinaluminium. Du slipper skarvar som kan skramla isär, plast, nitar och flagande lack. De är roliga att köra, lättdrivna, har minimal planingströskel även vid tung last och går fint i sjön i alla väder. Genom sin förstärkta konstruktion klarar de hårda påfrestningar och så mycket is som båtens vikt orkar bryta.

En av Arronets senaste båtar är Arronet 23C, som är en bekväm hyttbåt för användning året runt. Det finns sittplats för sex personer inne i hytten samt fyra utvändigt. Det är en ordentlig ståhöjd inne i hytten och på det rymliga akterdäcket är det skönt även i farter runt 40 knop. De stora fönstren i styrhytten ger fri sikt runt hela båten.

Mot fördäck finns en tät skjutdörr.Motoralternativen är många och du kan välja mellan diesel eller bensin. Båten är gjord så väl för arbetet, som för snabba transporter, utflykter med familjen, eller bara för en suverän fartkänsla på sjön. Säsongen är lång för 23C, åk ut när isen lagt sig utan att oroa dig för skador!

Ditt båtliv blir enkelt och roligt med en båt som är lättskött, snabb, av hög kvalitet i tåliga material och som kräver ett minimum av arbete.

Tekniska Data Arronet 23C:
Längdmax (mm) 7270
LängdH (mm) 6900
Bredd (mm) 2400
Fribordshöjd (mm exkl räcken) 830
Vikt utan motor (ca kg) 1320
V-botten 19°
Max rek motorstyrka Hkr (kW) 200 (147,1)
Bränsletank (liter) 166
Max rek antal personer 8

Standardutrustning Arronet 23c:
· Batteri (12 v 75 ah)
· 2 st badplattformar med handtag
· Elektrisk länspump
· Manöverpanel
· Lanternor
· 2 stolar och sittdynor för aktersofforna, alt. 4 stolar
· Kraftig fenderlist
· Låsögla klass 3
· Gummiklädda sittytor (ute)
· Kraftiga grabbräcken
· Svetsade knapar (4st)
· Vindrutetorkare (2 st)
· Hydralstyrning (upp till 150 hkr över är tillval)
· Rostfri ratt
· 2 st dryckeshållare
· 4 st lastöglor på fördäck
· Fast bränsletank
· Flytmedel för full belastning
· Klädda dynor med ryggstöd på soffor
· Bränslemätare
· 2 st kartläsarlampor

Exempel på tillbehör: värmepaket, taklucka, fiskespöhållare, strålkastare, navigationsutrustning, bord och bäddmöjlighet mm.

Läs mer på Arronets egen sida!