Inför sommaren 2024 vill vi på Skippo inspirera dig att uppleva mer i ditt båtliv. Därför kan vi nu stolt presentera vårt alldeles egna båtlivspris Gula Pricken – en ansats för att fler ska upptäcka mer!

Vinnare kommer att utses genom att Skippoanvändare från hela Norden får chans att nominera sina skärgårdspärlor. När nomineringsperioden avslutas den 26 maj kommer en jury att utse de platser som sedan ska röstas fram och belönas med priset Gula Pricken.

Samtliga kategorier i Gula Pricken 2024

Bästa badstranden

Älskar du att tillbringa sommardagar vid en särskild strand som alltid lyckas göra dina båtutflykter lite extra minnesvärda? Har du en favoritplats där vågorna, sanden och sällskapet alltid är i toppklass? Nu har du chansen att ge tillbaka lite kärlek till din favoritbadstrand genom att nominera den till båtlivspriset Gula Pricken!

Bästa naturhamnen

Finns det en naturhamn som alltid känns som hemma, oavsett var i världen du befinner dig? En plats där du ankrar och känner att tiden står stilla, omgiven av oslagbar natur och stillhet? Dela med dig av denna pärla och nominera den till bästa naturhamnen i vårt årliga båtlivspris!

Bästa badstranden

Har du och din familj en favoritdestination på sjön där alla trivs och det finns något för alla åldrar? En plats där sjöäventyr och familjeminnen skapas år efter år? Uppmuntra andra att upptäcka och uppskatta denna underbara destination genom att nominera den till bästa familjedestinationen.

Bästa badstranden

Finns det en plats vid vattnet där solnedgången alltid tar andan ur dig? En plats där himlen och vattnet möts i en spektakulär färgexplosion vid dagens slut? Hjälp oss att uppmärksamma och dela denna magiska upplevelse genom att nominera din favoritplats för bästa solnedgången!

Bästa gästhamnen

Finns det en gästhamn som alltid välkomnar dig med öppna armar? En plats där service, faciliteter och atmosfär går hand i hand för att skapa den perfekta hamnupplevelsen? Visa ditt uppskattande genom att nominera denna hamn till bästa gästhamnen!

Bästa sjökrogen

Har du en favoritkrog längs vattnet där maten, utsikten och atmosfären alltid är i toppklass? En plats där varje måltid känns som en fest för sinnena? Låt andra få upptäcka och njuta av denna pärla genom att nominera den till bästa sjökrogen!

Bästa sjömacken

Finns det en sjömack där servicen är snabb, bränslet är av hög kvalitet och där tillmötesgående personal alltid är redo att hjälpa till? En plats där du alltid känner dig välkommen och din båt får det bästa möjliga omhändertagande? Uppmuntra andra att upptäcka denna serviceoas genom att nominera den till bästa sjömacken!

Bästa glasskiosken

Vilken glasskiosk är din go-to när solen skiner och suget efter något kallt och sött blir för stort? En plats där glassen alltid smakar himmelskt och utbudet får både stora och små att le brett? Gör din röst hörd och nominera din favoritglasskiosk till bästa glasskiosken!

Bästa fyren

Finns det en fyr som står som en symbol för trygghet och vägledning i din sjövärld? En ikonisk byggnad som inte bara leder vägen utan också berättar en historia om sjöfart och äventyr? Hjälp oss att lyfta fram dessa viktiga landmärken genom att nominera din favoritfyr till bästa fyren!

Bästa viken

Har du en vik där vattnet alltid är lugnt och inbjudande, omringad av vacker natur som skapar en perfekt tillflyktsort från vardagens stress? En dold pärla där du kan ankra upp och bara njuta av stillheten och skönheten? Uppmuntra andra att upptäcka detta underbara ställe genom att nominera det till bästa viken!