Skippos bucketlist för sommaren – färdmål vi längtar till

Även vi på Skippo sitter som på nålar i väntan på att sommaren och båtsäsongen ska vara här. Under veckorna som gått har flera av oss planerat sin sommarsemester. Här kommer ett axplock av ställen vi längtar till – kanske inspireras även du!

Oavsett var du befinner dig längsmed vår långa kust eller på en av våra sjöar har tanken om vart skutan ska styras i sommar säkerligen slagit dig. Är detta sommaren då du äntligen vågar dig bort från dina trygga hemmavattnen, söker du dig till nya platser eller blir det de gamla trogna favoriterna?

För oss på Skippo är det väldigt blandat.

Men i hopp om att inspirera delar vi med oss om våra färdmåls drömmar i en slags ”bucket list” för båtsommaren! – häng med!

Från Fjäderholmarna till Hävringe och Bornholm

Vi börjar i Stockholms skärgård där flera säger sig planera en tur till Fjäderholmarna. Det må inte vara en särskilt lång färd men samtidigt inte en som gör någon besviken.

Men det finns även de på såväl kontor som redaktion som söker sig bortom hemmavattnen. En tydlig trend är att flera vill komma ut i havsbandet, ta en titt i listan nedan och se ifall du kan inspireras!

Vart styr du skutan i sommar?

Många har läst

Populära båttester

  • Upptäck Vänerns båtpärlor med Skippo

    Färdmål

Skippo tipsar

Topplistor

  • Gör det själv – sommarsäsongen är runt hörnet

    Till Kunskap

Preppa för sjösättning

Hållbarhet & miljö